Skip to content

Een hoogtepunt in mijn drukke leven is mijn maandelijkse bezoek aan Mancave Barbershop. Hier kom ik tot rust, kan ik mijn verhaal kwijt én zorg ik ervoor dat mijn kapsel weer fris en strak is. Mijn kapsel is onderdeel van mijn identiteit en imago. Na een bezoek aan Mancave Barbershop voel ik me meer zelfverzekerd en merk ik dat ik van binnen en buiten straal. Ik kan Mancave Barbershop aan elke man in Culemborg (en daarbuiten) aanraden!

  Dave Ensberg-Kleijkers

 

Hele prettige, ontspannen en relaxte sfeer. Ook leuk om door een man geknipt te worden en de ‘mannen-onder-elkaar-praat’ te hebben. Jong team van vriendelijke en gezellige heren. Weer eens totaal iets anders dan je reguliere kapper.

  Hero Hagen

 

Prettige sfeer, met muziek en straalt rust uit. Daarnaast uit het specialisme van de kapper zich snel.

  Timothy Klaassen

 

Zoals een echte barbier nog hoort te zijn, maar dan wel met een hippe feel. Guno en Bram zijn professionals, en dat is te merken in het resultaat van de scheerbeurt.

  Joey van Rooijen

 

Vriendelijk personeel! Ze nemen echt de aandacht en tijd voor de klant.

  Anoniem

 

Top kapperszaak! Werken altijd op tijd en professioneel.
Aanrader!!

  John Verweij

 

Super fijne toffe plek! Het is net of je zelf een kunstwerk bent als ze hier je haar hebben gedaan! Altijd toffe en nieuwe trends en ze zijn erg gastvrij! Aanrader voor elke man!

  DionV