Skip to content

Op vrijdag 27 oktober 2023, wanneer de herfstblaadjes vallen en de avonden een vleugje magie dragen, ben je hierbij uitgenodigd voor het meest betoverende Halloween-evenement in de Prijssestraat, Zandstraat en Varkensmarkt in Culemborg. Mancave Barbershop organiseert het leukste Halloweenevenement van Culemborg.

Het Halloween festijn begint om 18.00 uur en gaat door tot 20.00 uur, waar ouders en kinderen tussen 6 en 12 jaar van harte welkom zijn, maar eigenlijk is iedereen welkom, ongeacht waar je vandaan komt.

Maar wat betekent eigenlijk “Trick or Treat”?

Op Halloween is het een oude traditie dat kinderen zich verkleden als de meest fantasierijke spoken en monsters. Gewapend met hun mandjes trekken ze langs de deuren, in de hoop lekkernijen en snoep te verzamelen. Wanneer een deur opent, weerklinkt hun gezang: “Trick or Treat!” En dat betekent: geef ons snoep, anders volgt er een grappige of griezelige verrassing!

Waar kun je aanbellen of naar binnen stappen voor wat lekkers?

Let goed op, want elke ondernemer en bewoner in de Prijssestraat, Zandstraat en Varkensmarkt die deelneemt aan dit griezelige festijn zal op vrijdag 27 oktober een Halloweenposter op zijn raam hebben hangen. Als je die al van verre ziet wapperen, trek dan je engste grijns tevoorschijn, roep vol overtuiging: ‘Trick or Treat!’ en ontvang snel je welverdiende snoepvoorraden!

Griezeldoolhof

Dit jaar hebben we een extra specialiteit voor jullie: een angstaanjagend griezeldoolhof op de Varkensmarkt. Het doolhof zit boordevol verrassende wendingen en spookachtige ontmoetingen. Durf jij de uitdaging aan? Het griezeldoolhof is speciaal ontworpen voor dappere kinderen tussen 6 en 12 jaar en deelname kost slechts €4,-.

Durf jij het aan?

En het beste van alles, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Alle kinderen zijn welkom, en deelname is bovendien helemaal gratis! Dus waar wacht je nog op? Kom en vier Halloween op vrijdag 27 oktober in Culemborg!

Dat het een spookachtig griezelige tijd vol verrassingen en plezier wordt is zeker.!

Meld je aan bij de organisator van dit geweldige Halloweenfeest, Mancave Barbershop, gevestigd op Prijssestraat 64 in Culemborg. Daar krijg je een toepasselijke Goodiebag en je vindt hier ook een lijst van de deelnemers. Daarna mag je Trick or Treat gaan roepen bij elke deur die opengaat…

Het event is mede mogelijk gemaakt door:

 

Event Locatie Tijd Prijs
Trick or Treat (Start) Prijssestraat 64 18:00-20:00 Gratis!
Griezeldoolhof (6-12 jaar) Varkensmarkt 18:00-20:00 €4,- p/p