Skip to content

   Baard


Beard trim (Hot towel) | 40min

Dit is één van de de meest ontspannende ervaringen bij Mancave Barbershop! Je ligt volledig achterover in de stoel. Door het gebruik van oude scheertechnieken i.c.m. een warme handdoek, hoogwaardige scheerschuim en eau de cologne wordt jouw baard zorgvuldig geschoren en in model gebracht. Naast een gladde huid en fris gevoel na het scheren is het moment van totale ontspanning en overgave iets wat mannen aanspreekt in deze behandeling. Incl. baard en huidverzorging.

 € 35,50

Beard trim (Basic) | 30min

De baard wordt zorgvuldig in model gebracht met de tondeuse. Deze behandeling sluiten we af met een verzorgende baardolie / baardwax.

 € 31,00

Italian shave (Glad scheren met het mes) | 60min

De Italian shave is een luxe scheerervaring gebaseerd op de ouderwetse Italiaanse scheertechniek. Je krijgt een heerlijke ontspannen behandeling en de huid voelt weer als herboren.

Het gezicht wordt eerst verwarmd met warme handdoeken en voorbereid met een hoogwaardige scheerschuim. Met een zachte scheerkwast wordt de schuim verdeeld en met een scheermes wordt de huid op vakkundige manier glad geschoren.  

  € 65,00